Reikibehandling på mottagning

Vad är reiki? Läs mer om det här.

Pris– Behandling på plats/mottagning

900 kr inkl. moms (60 min)

Plats: Jag håller till på S:t Olofsgatan 18.

Boka tid

Betalas via betalkort eller


Hur går behandlingen till? Du kommer till mig och vi samtalar kort om det är något speciellt du önskar hjälp med. Sedan lägger du dig på massagebänken med kläderna på. Jag kommer att skanna av dina kropp och dina chakran genom att hålla händerna i luften över dig, och genom att kolla av med min pendel. Sedan börjar jag behandlingen och håller mina händer löst på eller över de ställen jag känt blockeringar. Du ligger och vilar till lugn musik. Efteråt stämmer jag kort av hur det kändes för dig.

Som diplomerad Usui Reiki-healer hjälper jag mina patienter att minska stress, sömnproblem, ångest och andra åkommor.

Jag vill dock poängtera att reiki är ett komplement till vanlig sjukvård, inte ett substitut eller en mirakelmetod. Effekten av behandlingen sitter i olika länge på olika personer, man kan behöva upprepade behandlingar likväl som man kan vara nöjd efter bara enDet är dock vanligtvis ingen ”quick fix” – att läka kräver även ditt egna inre arbete utöver min hjälp.

Bieffekter? Reiki är en ganska ”snäll” metod och många upplever lugn och välmående efter en behandling. Reikin kan dock starta en utrensning hos dig. En del upplever som en ”healingkris”. Det är skräp som behöver komma ut och kan visa sig som magont, att behöva springa på toa, att känna sig extra trött, humörsvängningar samt att dina symtom blir värre först innan de blir bättre. Var inte orolig, det går över på några dagar. Drick mycket vatten och kontakta mig gärna om du funderar något utrensningen.

Varför vill jag att du ber om behandling åt dig själv och inte åt någon annan? Dels handlar det ju om integritet, men framför är det ju inte alla människor som är redo att läka. En del personer finner en sorts trygghet i sina invanda mönster eller till och med sjukdomstillstånd. Som helare har jag ett ansvar för dem jag helar och att stötta dem under läkningsprocessen. Om du ber mig om healing ser jag det som att du själv vill läka och arbeta med dig själv.

Föredrar du att få reiki på distans? Det fungerar precis lika bra! Läs mer om distansreiki här.


Recensioner

”Andrea balanserar energier och lossar på blockeringar med värme och intuition. Hon har stor känslighet och presenterar det hon hittar med integritet och känsla. Reiki kan fungera som katalysator eller release av saker du hållit inne eller inte tagit tag i eller sår som håller dig tillbaka.”

S.M

Hej tack för upplevelsen. Mycket av det du sa stämmer in, kände mig kall under i stort sett hela sessionen.  Kände av huvudvärk och har varit förskyld i veckan med. Men denna gången kom många tankar upp och hoppade mellan  många olika, blev nästan lite förrvirrad.  Kände även att jag hoppade till, som en elektrisk chock gick genom hela kroppen. Jag  såg mycket gul/grönt. Mot slutet kännde jag som någon rörde mig på vänster handled. 
Efteråt kännde jag av lite vid hjärtat och huvudvärk men idag känner jag mig väldigt lugn och lättare i sinnet som ” något har släppt ”
Men är nöjd med behandlingen och kommer definitivt boka en ny tid snart 😊

H.A.

”Jag känner mig omtumlad, oj, men på att bra sätt. Det var skönt”

E.K

”Vilka varma händer! Håller du dem mot någonting? Fantastiskt skönt, jag borde gå till dig en gång i veckan. Det du säger och beskriver stämmer så bra in på mig”

M.S