Släktsledshealing

Denna behandling görs för att läka sådant som sitter i släktleden och som påverkar dig negativt. Det kan vara i form av nedärvda tankemönster och beteenden, sjukdomar, olycka och otur, trassliga relationer eller liknande. När vi läker släktleden påverkas alla levande av samma blodsband på ett eller annat sätt. Det kan vara på ett subtilt vis, eller mer påtagligt, men du behöver inte känna att du måste berätta för din släkt att du gjort denna behandling.

Släktledshealing gör jag dels om du själv är medveten om släktkarman som behöver helas, eller om man efter jag fått klartecken av mina guider att det är det klienten behöver utifrån de problem som den har pratat med mig om.

Hur går det till? Vi träffas på plats eller på distans via Zoom. Vi pratar en stund om hur du mår och vidare vad du behöver hjälp med. Jag reser sedan shamanskt (ungefär som att meditera) i 10-15 minuter och får se hur själva kopplingen ser ut till din förfader/förmoder där det hela startade. Ibland får jag se ett scenario för att förstå vad som hände denna släkting, och jag får sedan också veta hur vi ska bryta detta arv. Jag får också se om arvet påverkar fler personer i släkten än själva klienten och sedan plockas det bort från samtliga. När bandet eller vilken form det nu må ha är borta, kallar jag in medicinkraftdjur som går in och täcker för hålet/såret som blir i energikroppen efter att bandet har lossnat. Du kan läsa mer om kraftdjur här.

När jag har rest klart blåser jag in kraftdjuret i dig och redogör för vad som hände. Det kan ta ett tag ibland att landa i vad det betyder och hur relevant det är för dig som klient. Ge det tid, det brukar landa efter ett tag.

Läs mer om de andra delarna som kan ingå i en shamansk healing här.

Boka tid