Shamansk session

Vad är shamanism och vad är en shaman?

Shamanismen jag praktiserar och som jag har fått lära mig är en keltisk shamanism från Warrior in the Heart-traditionen. Jag har gått en ettårig utbildning ”Årshjulet” hos Helena Lundvik som i sin tur lärt sig av Elsa och Howard Malpas på Warrior in the Heart i England. Under min utbildning genomgick jag alla behandlingar själv samt träffade och började utveckla ett närmare samarbete med flera av mina Guider och Hjälpare. Det var omtumlade men väldigt spännande och ovärderligt!

Shamanismen jag praktiserar handlar om tron att allt levande har en ande och livskraft. Som människor drabbas vi många gånger i livet av händelser och trauman som gör att vi tappar kraft, kanske till och med förlorar en bit av vår själ eller knyter band och läcker energi dit. När vi tappar kraft blir det hål i oss som ibland fylls av saker som beroenden, sjukdomar och andra jobbiga tillstånd.

Tanken bakom en shamansk vägledning och healing är att restaurera dessa själsförluster, hitta dem genom gå tillbaka till när det startade och plocka ihop och sätta tillbaka dessa förlorade delar. Ibland sker det genom en soul retrieval eller kraftåterhämtning med ett kraftdjur, ibland genom extraktion av tunga energier osv. Det händer att det dyker upp tidigare liv som behöver gås igenom och släppas för att sluta påverka detta liv, samt att vi måste gräva i din barndom eller andra tidigare händelser i ditt liv. I vissa fall hämtar jag även hem delar av ditt inre barn som gått förlorat längs med vägen och behöver återförenas med dig så att du kan få tillbaka dem aspekterna av dig själv.

Shamanens roll i samhället är inte att sitta ensam på ett berg och meditera, utan att vara en del av sammanhanget och hjälpa sin grupp eller community. Det är ett komplicerat arbete, ibland ganska hårt, men också väldigt givande och uppfyllande. Man blir inte shaman utan vidare, utan man blir utsedd till shaman antingen av andevärlden eller av sitt community.

Shamansk session – Vägledning och healing

Din session på ca 75 minuter formas beroende på vad du behöver hjälp med. Oftast uppfattar mina klienter att de shamanska teknikerna går ner djupt och leder till varaktiga förändringar. Vilket resultat just DU får är svårt att säga, ofta kräver det ju också en egen insats och att vara villig att genomföra förändringar i sitt liv för ett stadigvarande välmående. Är du redo att förändras? Vill du verkligen läka?

Jag vill betona att en shamansk healing inte är en mirakelmetod eller ”quick fix”. Traditionell medicin finns av en anledning och jag skulle aldrig avråda eller uppmana någon att sluta ta sin medicin. Jag hänvisar dig till din läkare att ta sådana beslut.

Det en shamansk behandling kan göra är att komma åt sådant som ligger och pyr energimässigt djupt nere i ditt undermedvetna, som kanske ger upphov till smärta och problem fysiskt och psykiskt.

Vid bokning beskriver du dina behov och eventuella problem. Det kan vara så att det behövs både healing och vägledning. En del lämnar det dock öppet för att det blir som det ska. Andra är nyfikna rent specifikt på vissa av teknikerna. När vi väl ses pratar vi vidare om vad du önskar läka.

Innan din session gör jag en kort diagnosresa till mina Guider som hjälper mig att utröna vilka tekniker som passar det du behöver läka och som är lämpliga. Det kan vara en eller flera av dessa (klicka på namnet om du vill läsa mer specifikt om den tekniken):

Pris

1150 kr inkl. moms (75 minuter)

Kan göras på distans eller på mottagningen. Jag håller till på S:t Olofsgatan 18.

Boka tid

Jag har skrivit en artikel om de tre shamanska världarna och tips för trumresor för Holy Crap Community. Du kan läsa artikeln här.