Om mig

Jag heter Andrea Limmerstedt och är certifierad shamansk healer (shamanic practitioner) enligt Warrior in the Heart-traditionen vilket utgjorde en ettårig utbildning i shamansk healing hos Helena Lundvik. Denna utbildning gick jag under hela 2020. Mer att läsa om denna utbildning finns även att att läsa på Warrior in the Hearts hemsida.

Utöver detta är jag diplomerad Usui Reiki Master två gånger hos två olika reikilärare. Jag har gått Usui Reiki 1, 2 och 3 hos Helena Lundvik och Usui Reiki 3 hos Åsa Elvegård. Jag anser att erfarenhet och kontakten med energin och alltet är det viktigaste, men får frågor om lineage ibland. Jag har tre lineages: via Helena går det via Chris Marsh och Suzuki San samt Takata. Via Åsa går det via Takata. Jag tycker dock att det är ganska ointressant med titlar hit och dit, utan har valt att gå hos flera reikilärare för att bredda min kompetens och förmågor.

Jag skulle nog säga att personlig utveckling, vägledning, coachning, självläkning och psykologi har varit en passion bra länge i mitt liv. Tidigare har jag arbetat inom skolvärlden och då träffat alla möjliga människor och följt dem på deras väg i livet. Nu jobbar jag inte längre kvar i den branschen, men mitt intresse för vägledning och läkande fortlever och har lett mig fram till en vilja att hjälpa människor mer på djupet.

Vägen har väl varit ganska brokig, jag känner att healing och vägledning bara damp ner i knät på mig när jag befann mig en intensiv period i mitt liv. En del tvära kast om man säger så. Jag utvecklas hela tiden och arbetar intuitivt både med reikin, shamanismen och vägledningen. Kontakten med mina guider är ovärderlig och jag jobbar på ett följa min själs väg som verkar vara att hjälpa andra människor i deras personliga utveckling.

Första kontakten med alternativ medicin, tarot och kortläsning var när jag själv gick till en spådam eller vad man vill kalla det. Jag var riktigt skeptiskt men kunde inte förneka att hon prickade in saker som hänt i mitt liv och hon såg även energierna som låg framför mig som också slog in på förutsagt datum. Jag skulle inte lova att jag kan göra samma sak, jag lär mig fortfarande och utvecklas, men det gav mig en tankeställare att jag kanske var något inskränkt. Därefter provade jag på örtmedicin hos en kinesisk läkare som verkligen hjälpte, började lära mig om chakran och energisystem i kroppen, och på den vägen är det.

Min önskan är att få sprida vidare kunskapen jag har fått genom att erbjuda mina tjänster. Jag är dock noga med att det jag gör är ett komplement till vanlig sjukvård. Det ersätter inte det och jag skulle aldrig tipsa om mediciner eller liknande då jag inte är just läkare eller psykolog. Jag är medveten om att allt inte kan läkas med medicin och att allt inte kan läkas med healing heller. En del verkar tro att det ena utesluter det andra, men jag vill tro att allt hänger ihop och att man behöver stöttning på alla möjliga håll om man man mår riktigt dåligt.

Min ambition är att hjälpa mina klienter att göra emotionella, ibland fysiska och mentala omställningar för att effektivt åstadkomma nödvändig förändring… och förbättring.

Mitt mål är att både du och jag ska ha balans mellan sinne, själ och kropp. 

På Instagram hittar ni mig som @clouhalsa. Sök gärna upp mig där, dela, gilla och kommentera. Jag skriver också inlägg på bloggen här på hemsidan.

Sköt om dig och hör av dig så ser vi vad vi kan göra! 

En varm hälsning från

Andrea

Boka tid