Vägledande samtal

Kanske har du en specifik fråga du vill ha vägledning kring, eller önskar du en generell läggning där vi tittar på olika områden i ditt liv? Jag kan skräddarsy din session så att vi kan fokusera på dina specifika behov.​ Jag ”kopplar upp mig” och tar hjälp av våra guider samt använder korten som redskap. . Du får en privat konsultation med budskap till just dig.

Jag erbjuder följande möjligheter

  • På distans. Du bokar en tid där du ringer upp mig och vi genomför konsultationen. Vanligast är via telefon, men FaceTime fungerar bra också.
  • På mottagning. På S:t Olofsgatan 18.
  • Videoläggning. Du beskriver din fråga/frågor noga vid bokning och jag spelar in en läggning och skickar/lmejlar den till dig. Boka med formuläret här.

Priser Mottagning

900 kr (60 min)

Priser Distans (Telefon, FaceTime, Zoom)

500 kr (30 min)
900 kr (60 min) 

Priser Video

600 kr (30 min)

Boka tid

Betalas via enklast via Swish. Kortbetalning eller överföring kan också göras via paypal.me/clouhalsa. På mottagning kan du även betala med kort direkt.


Hur går en vägledning till?

Jag brukar börja med en generell läggning på klienten för att se vilka energier som rör sig kring och i personen, vad den brottas med och vilka råd som kommer upp vid en första anblick . Det brukar vara en bra start och blir lite som en ”uppvärmning” när jag kopplar upp mig på klienten. Sedan brukar det se väldigt olika ut beroende på vad min klient vill prata om och hur länge sessionen är. Vi kan gå in på olika områden – en del frågar om relationer, vänskap, jobb och karriär eller bara allmänt hur livet kan se ut om ett halvår eller ett år. Många vill veta hur kropp, själ och sinne mår för att få en större förståelse för sin situation och sitt mående.

Det händer att jag lägger kort för att se vad min klient behöver släppa, fortsätta med, och råd och tips. Ibland står människor i valet och då tittar vi vad de olika alternativen har för energier så kanske det blir lättare att fatta ett beslut.

Det svåraste är frågor med datum som ”när kommer jag att träffa någon?” eller ”när får jag ett jobb?” Jag frågar ”uppåt” vilket för mig innebär att jag bjuder in mina guider och klientens guider för att de ska bistå oss med vägledning via korten eller via mina sinnen. Jag använder alla mina sinnen för att vägleda och får budskap på det viset. Ibland får man inget exakt svar på sin fråga och det är helt i sin ordning. Vi ska inte veta allt i förväg helt enkelt, och allt är inte så förutbestämt som man kan tro.

Etiska principer: Givetvis är samtalet mellan mig och min klient något som stannar mellan oss. Andra saker jag inte gör är att titta på när någon kommer att avlida eller sjukdomar då jag inte tror att någon mår bra av att veta sådant. Mitt mål är att vägleda för klienten bästa, för att den ska ta sig framåt och må bättre. Jag utgår alltid från dig som klient. Det innebär att jag av integritetsskäl inte heller tittar på andra människor även om det handlar om en expartner exempelvis. Så länge vi utgår från dig brukar det ordna sig!

Obs! Tänk på att framtiden inte är förutbestämd, att din fria vilja spelar stor roll och att det är du själv som har kraften att förändra, hantera och bestämma över ditt liv. Jag jobbar intuitivt med korten, läser och känner energier som finns bakåt och framåt, men ingen kan förutspå framtiden till punkt och pricka. Däremot kan man få mycket värdefulla tips och tankar på vägen i livet. Speciellt frågor kring ”när händer det” kan vara kniviga och det är inte alltid det är meningen att vi ska veta det. Titta gärna på min (nu pausade) Youtubekanal Clou Tarot för att få en bild av hur en konsultation kan gå till. Alternativt lyssna på podden ”Andra liv” som du hittar via Podbean, Podcaster och Acast eller här på min startsida.


Recensioner

Betalning via betalkort,