Varmt välkommen till mig på

Clou Hälsa i Uppsala erbjuder shamansk healing och energimedicin, reikihealing och reikikurser, medial vägledning och cirklar där jag blandar mina tekniker i grupp. Välkommen in!

Boka dina behandling via min bokningssida.


Shamansk vägledning och healing

Äntligen kan jag erbjuda shamansk energimedicin! En shamansk session är en djupgående healing som utformas efter det du behöver hjälp med. Det kan vara en eller flera sessioner där vi genomför en själshämtning, extraktion av blockeringar, vägledning, tidigare-liv healing med mera. Du kan läsa mer om hur det går till och vad det innebär genom att klicka på knappen.


Medial vägledning

Behöver du vägledning? Skulle du vilja se energierna som ligger kring olika områden i ditt liv?

Jag jobbar som kanal och kopplar upp mig på dig och dina guider med hjälp av tarotkort och orakelkort. Du får en privat konsultation med budskap till just dig.


Reikihealing

Behöver du hjälp med stresshantering, sömn, smärtlindring eller bara vill fylla på med fin lugnande energi och känna balans i kroppen? Jag är diplomerad Reiki Master och utövare och erbjuder reikibehandlingar distans. Du kan även gå Reiki 1, 2 och 3 hos mig – jag har en egen lärplattform. Läs mer om reiki här eller klicka på knapparna. Reiki är godkänt av Skattverket som friskvård.


Senaste nytt

Oktober 2021: Under denna månad är jag i princip helt ledig från behandlingar och kurser för att välkomna ett barn till världen. Håll utkik på Instagram @clouhalsa eller i bokningskalendern för att se när tider släpps igen, troligtvis till november månad.


Clou Hälsas kursplattform och meditationer är online! Är du sugen på att gå en reikikurs antingen som renodlad webbkurs eller med lärarledda träffar – då har du hittat rätt! Du hittar även reikimeditationer att använda så ofta du vill.

Reiki 1, 2, 3 finns med öppen start. Börja när du vill och arbeta på egen hand!

Reiki 1 med lärarledda zoomträffar: Nästa startdatum våren 2022

Reiki 2 med lärarledda zoomträffar: Nästa startdatum våren 2022

Reiki 3 med lärarledda zoomträffar: November-December 2021.

Du hittar kurssidan här.


Clous cirkel för healing och vägledning ONLINE. Vissa månader kommer jag att ordna en healingcirkel för 4 deltagare under 90 minuter. Vi samlas online på Zoom. Vi delar vad vi vill med varandra, jag skickar Reikihealing till er tills flödet stannar av, ofta mellan 15-30 min och vi delar sedan vad vi har upplevt och jag delar vad och om jag såg något speciellt. Då jag även praktiserar shamansk healing händer det att det kommer kraftdjur eller att jag ser band och skräp som behöver rensas bort. Ni får även budskap och kortare vägledning med hjälp av orakelkort till var och en. Ofta kommer budskap som mer än en person behöver höra. Det blir alltid som det ska och vad som kommer upp varje gång kan variera. Det som delas i cirkeln stannar i cirkeln.

Nästa datum: Våren 2022.

Anmäl dig via bokningen på Calendly eller via bokningssidan. Din investering: 250 kr (inkl. moms). Betalas via Swish och betalningsuppgifter samt Zoom-länk kommer i bekräftelsen vid anmälan. Varmt välkommen att delta!


Coronaläget: På grund av pandemin arbetar jag helt på distans – för er och min säkerhet. Välkomna att boka! Jag har lagt in några extra lunchtider. Du kan läsa mer om reiki på distans här och hur det verkligen kan fungera på avstånd.


Reikisöndag på Instagram. Vissa söndagar skickar jag gratis reikiboost till dem som vill via Instagram Live. Följ @clouhalsa för att inte missa tillfället. Anmäl dig genom att kommentera och gilla inlägget på Instagram. Mer information står i inlägget på Instagram.


Kärleksnotiser

”Andrea balanserar energier och lossar på blockeringar med värme och intuition. Hon har stor känslighet och presenterar det hon hittar med integritet och känsla. Reiki kan fungera som katalysator eller release av saker du hållit inne eller inte tagit tag i eller sår som håller dig tillbaka.”

S.M.

”Jag har fått tarotläggning och medial vägledning vid två tillfällen av Andrea och det är svårt beskriva upplevelsen. Det har varit så rätt, så förlösande och tryggt. Jag rekommenderar alla att prova, även om man aldrig gjort sånt förut eller känner sig osäker, jag lovar att det kommer ge dig något unikt och speciellt! Tack Andrea, ses snart”

M.S

”Andrea är otroligt duktig och inkännande. Hon har lagt tarot, gjort reikibehandlingar och shamanska resor med mig och de har alla varit givande. Varje gång vi träffats har jag ny energi och nya insikter. Jag kommer definitivt fortsätta gå till Clou Hälsa!”

A.S

”Wow! Detta var inte min första reiki men däremot första med dig. Och på distans. Jag kände verkligen enormt mycket. Värme i hela kroppen, utom händerna som var iskalla. Muskelryckningar vid halsen. Och innan detta hade jag en GALEN huvudvärk (försöker bli av med mitt kaffedrickande) men nu är den som bortblåst. Tusen tack för det!”

E.C

”Tack kära Andrea. Jag ville tacka dig så mycket för det du gjorde för mig. Du har en talang och en sån gåva”

I.L

”Tusen tack!! Du var verkligen huvudet på spiken med allt. Jag kommer definitivt att återkomma med fler frågor.”

S.F

”Vilka varma händer! Håller du dem mot någonting? Fantastiskt skönt, jag borde gå till dig en gång i veckan. Det du säger och beskriver stämmer så bra in på mig”

M.S.

”Oj, ja det stämmer ju, du skrämmer mig. Tack för hjälpen, känner att en del klarnar nu”

A.S

”Jag känner mig omtumlad, oj, men på att bra sätt. Det var skönt”

E.K.

Detta var min första chakrabalansering av Andrea, har tidigare fått reikihealing som jag varit mycket nöjd med. Balanseringen upplevde jag som en lugn stund med massor av pirrningar och värme i kroppen och fick en väldigt bra återkoppling av Andrea efteråt. Tycker även att energierna stannar kvar en lång stund i kroppen och att jag har mått bra efteråt. Rekommenderar Andrea både till chakrabalansering och reikihealing.

H.A.

Vem är jag?

Välkommen till Clou Hälsa – en plats för läkande och verktyg för din personliga utveckling. Clou är en ordlek på clue (ledtråd på engelska) och syftar på att jag arbetar med coachning och hjälper människor att läka och hitta ledtrådar till sig själv.

Utöver det betyder faktiskt Clou spik på franska vilket jag känner passar in fint, att försöka sätta huvudet på spiken, eller hur?

Andrea heter jag och är reiki master, shamansk healer, kanal och vägledare. Läs mer om mig här.