Varmt välkommen till mig på

Clou Hälsa i Uppsala erbjuder vägledning, reikihealing och shamansk energimedicin. Andrea heter jag och jag gör behandlingar, håller i kurser, cirklar samt arbetar med vägledning och stöttning. Välkommen in!

Jag håller till på S:t Olofsgatan 18, men arbetar också på distans.

Boka tid

Vill du läsa vår integritetspolicy för behandling av personuppgifter i samband med bokning, hittar du den här.


Reikibehandling

Behöver du hjälp med stresshantering, sömn, smärtlindring eller bara vill fylla på med fin lugnande energi och känna balans i kroppen? Jag är dubbelt diplomerad Reiki Master och utövare och erbjuder reikibehandlingar på min mottagning i Uppsala eller distans. Du kan även gå kurserna Reiki 1, 2 och 3 hos mig.

Vad är reiki? Läs mer om reiki här eller klicka på knapparna. Reiki är godkänt av Skattverket som friskvård. Du kan betala med Epassi eller få kvitto att lämna in hos din arbetsgivare.


Vägledande samtal

Behöver du vägledning? Skulle du vilja se energierna som ligger kring olika områden i ditt liv?

Jag jobbar som kanal och kopplar upp mig på dig och dina guider med hjälp av tarotkort och orakelkort. Du får en privat konsultation med budskap till just dig.


Shamansk energimedicin

En keltisk shamansk session är en djupgående behandling som utformas efter det du behöver hjälp med. Behandlingen kan innehålla både läkande energimedicin och vägledning. Det kan vara en eller flera sessioner där vi genomför en själshämtning, extraktion av blockeringar, vägledning, tidigare-liv healing med mera. Du kan läsa mer om hur det går till och vad det innebär genom att klicka på knappen.

Hösten 2024 startar min utbildning i shamansk energimedicin kallad ”Clous årshjul”. Känner du dig kallad finner du mer information nedan.


Vem är jag?

Välkommen till Clou Hälsa – en plats för läkande och verktyg för din personliga utveckling. Clou är en ordlek på clue (ledtråd på engelska) och syftar på att jag arbetar med vägledning och coachning och hjälper människor att läka och hitta ledtrådar till sig själv.

Utöver det betyder faktiskt Clou spik på franska vilket jag känner passar in fint… att försöka sätta huvudet på spiken, eller hur?

Andrea heter jag och är reiki master, keltisk shamansk healer, kanal och vägledare. Läs mer om mig, mina utbildningar och erfarenhet här.


Senaste nytt

Höstens kurser

Clous årshjul öppnar för ansökningar! Läs mer här.


Lokalen

Jag har flyttat till S:t Olofsgatan 18 i Uppsala. Så mysigt! Varmt välkomna!


I media

Jag har skrivit en artikel om de tre shamanska världarna och tips för trumresor för Holy Crap Community. Du kan läsa artikeln här.