Varmt välkommen till mig på

Clou Hälsa i Uppsala erbjuder vägledning, reikihealing och shamansk energimedicin. Andrea heter jag och jag gör behandlingar, håller i kurser, cirklar samt arbetar med vägledning och stöttning. Välkommen in!

Jag håller till på S:t Olofsgatan 18, men arbetar också på distans.

Boka tid

Vill du läsa vår integritetspolicy för behandling av personuppgifter i samband med bokning, hittar du den här.


Reikibehandling

Behöver du hjälp med stresshantering, sömn, smärtlindring eller bara vill fylla på med fin lugnande energi och känna balans i kroppen? Jag är dubbelt diplomerad Reiki Master och utövare och erbjuder reikibehandlingar på min mottagning i Uppsala eller distans. Du kan även gå kurserna Reiki 1, 2 och 3 hos mig.

Vad är reiki? Läs mer om reiki här eller klicka på knapparna. Reiki är godkänt av Skattverket som friskvård. Du kan betala med Epassi eller få kvitto att lämna in hos din arbetsgivare.


Vägledande samtal

Behöver du vägledning? Skulle du vilja se energierna som ligger kring olika områden i ditt liv?

Jag jobbar som kanal och kopplar upp mig på dig och dina guider med hjälp av tarotkort och orakelkort. Du får en privat konsultation med budskap till just dig.


Shamansk energimedicin

En keltisk shamansk session är en djupgående behandling som utformas efter det du behöver hjälp med. Behandlingen kan innehålla både läkande energimedicin och vägledning. Det kan vara en eller flera sessioner där vi genomför en själshämtning, extraktion av blockeringar, vägledning, tidigare-liv healing med mera. Du kan läsa mer om hur det går till och vad det innebär genom att klicka på knappen.


Vem är jag?

Välkommen till Clou Hälsa – en plats för läkande och verktyg för din personliga utveckling. Clou är en ordlek på clue (ledtråd på engelska) och syftar på att jag arbetar med vägledning och coachning och hjälper människor att läka och hitta ledtrådar till sig själv.

Utöver det betyder faktiskt Clou spik på franska vilket jag känner passar in fint… att försöka sätta huvudet på spiken, eller hur?

Andrea heter jag och är reiki master, keltisk shamansk healer, kanal och vägledare. Läs mer om mig, mina utbildningar och erfarenhet här.


Senaste nytt

Vårens kurser

Nu har reikikurserna öppnat för anmälan. Här kan du läsa mer om dem.

10 mars håller jag även i en tarotkurs!


Lokalen

Jag har flyttat till S:t Olofsgatan 18 i Uppsala. Så mysigt! Varmt välkomna!


I media

Jag har skrivit en artikel om de tre shamanska världarna och tips för trumresor för Holy Crap Community. Du kan läsa artikeln här.


Recensioner

”Jag fick en shamansk healing med Andrea häromdagen och jag är helt upplyft av lycka. Det är min tredje session och den här gången vågade jag ställa tre viktiga frågor som jag fick svar på. Svaren blev en välsignelse, och en slags bekräftelse på vad jag har känt inom mig men kanske inte riktigt vågat lita på. Andrea hjälpte mig på ett väldigt fint sätt att få fram svar, och att få råd framåt. Nu vet jag vad jag ska göra. Våga ställ viktiga och stora frågor, ni kommer att landa mjukt. ”

A.A

”Andrea balanserar energier och lossar på blockeringar med värme och intuition. Hon har stor känslighet och presenterar det hon hittar med integritet och känsla. Reiki kan fungera som katalysator eller release av saker du hållit inne eller inte tagit tag i eller sår som håller dig tillbaka.”

S.M.

”Jag har fått tarotläggning och medial vägledning vid två tillfällen av Andrea och det är svårt beskriva upplevelsen. Det har varit så rätt, så förlösande och tryggt. Jag rekommenderar alla att prova, även om man aldrig gjort sånt förut eller känner sig osäker, jag lovar att det kommer ge dig något unikt och speciellt! Tack Andrea, ses snart”

M.S

”Andrea är otroligt duktig och inkännande. Hon har lagt tarot, gjort reikibehandlingar och shamanska resor med mig och de har alla varit givande. Varje gång vi träffats har jag ny energi och nya insikter. Jag kommer definitivt fortsätta gå till Clou Hälsa!”

A.S

”Wow! Detta var inte min första reiki men däremot första med dig. Och på distans. Jag kände verkligen enormt mycket. Värme i hela kroppen, utom händerna som var iskalla. Muskelryckningar vid halsen. Och innan detta hade jag en GALEN huvudvärk (försöker bli av med mitt kaffedrickande) men nu är den som bortblåst. Tusen tack för det!”

E.C

”Tack kära Andrea. Jag ville tacka dig så mycket för det du gjorde för mig. Du har en talang och en sån gåva”

I.L

”Tusen tack!! Du var verkligen huvudet på spiken med allt. Jag kommer definitivt att återkomma med fler frågor.”

S.F

”Vilka varma händer! Håller du dem mot någonting? Fantastiskt skönt, jag borde gå till dig en gång i veckan. Det du säger och beskriver stämmer så bra in på mig”

M.S.

”Oj, ja det stämmer ju, du skrämmer mig. Tack för hjälpen, känner att en del klarnar nu”

A.S

”Jag känner mig omtumlad, oj, men på att bra sätt. Det var skönt”

E.K.

Detta var min första chakrabalansering av Andrea, har tidigare fått reikihealing som jag varit mycket nöjd med. Balanseringen upplevde jag som en lugn stund med massor av pirrningar och värme i kroppen och fick en väldigt bra återkoppling av Andrea efteråt. Tycker även att energierna stannar kvar en lång stund i kroppen och att jag har mått bra efteråt. Rekommenderar Andrea både till chakrabalansering och reikihealing.

H.A.