Varmt välkommen till mig på

Clou Hälsa i Uppsala erbjuder shamansk energimedicin, reikihealing, reikikurser samt vägledning. Välkommen in!

Boka dina behandling via min bokningssida.


Reikibehandling

Behöver du hjälp med stresshantering, sömn, smärtlindring eller bara vill fylla på med fin lugnande energi och känna balans i kroppen? Jag är dubbelt diplomerad Reiki Master och utövare och erbjuder reikibehandlingar på min mottagning i Uppsala eller distans. Du kan även gå kurserna Reiki 1, 2 och 3 hos mig – jag har en egen lärplattform.

Vad är reiki? Läs mer om reiki här eller klicka på knapparna. Reiki är godkänt av Skattverket som friskvård. Du kan betala med Actiway/Epassi eller få kvitto att lämna in hos din arbetsgivare.


Vägledande samtal

Behöver du medial vägledning? Skulle du vilja se energierna som ligger kring olika områden i ditt liv?

Jag jobbar som kanal och kopplar upp mig på dig och dina guider med hjälp av tarotkort och orakelkort. Du får en privat konsultation med budskap till just dig.


Shamansk vägledning och healing

Äntligen kan jag erbjuda shamansk energimedicin! En shamansk session är en djupgående behandling som utformas efter det du behöver hjälp med. Det kan vara en eller flera sessioner där vi genomför en själshämtning, extraktion av blockeringar, vägledning, tidigare-liv healing med mera. Du kan läsa mer om hur det går till och vad det innebär genom att klicka på knappen.


Vem är jag?

Välkommen till Clou Hälsa – en plats för läkande och verktyg för din personliga utveckling. Clou är en ordlek på clue (ledtråd på engelska) och syftar på att jag arbetar med coachning och hjälper människor att läka och hitta ledtrådar till sig själv.

Utöver det betyder faktiskt Clou spik på franska vilket jag känner passar in fint, att försöka sätta huvudet på spiken, eller hur?

Andrea heter jag och är reiki master, shamansk healer, kanal och vägledare. Läs mer om mig, mina utbildningar och erfarenhet här.


Senaste nytt


Reiki 1-kurs på lokal den 4-5 december. Anmäl dig här.


Jag har blivit med lokal! Från och med onsdagen den 17:e november kommer jag att erbjuda fysiska behandlingar och vägledningar på mottagning. Jag kommer att hålla till på AlternativAkademin på Rundels gränd 2B i Uppsala. Varje onsdag kan du alltså träffa mig ansikte mot ansikte. Så kul!


Tillbaka! Nu är jag försiktigt tillbaka efter mammaledighet. Välkommen!


Clou Hälsas kursplattform och meditationer är online! Är du sugen på att gå en reikikurs antingen som renodlad webbkurs eller med lärarledda träffar – då har du hittat rätt! Du hittar även reikimeditationer att använda så ofta du vill.

Reiki 1, 2, 3 finns med öppen start. Börja när du vill och arbeta på egen hand!

Reiki 1 med lärarledda zoomträffar: 26 november 2021, samt träffar 1 dec och 5 dec

Reiki 2 med lärarledda zoomträffar: Planeras till våren 2022

Reiki 3 med lärarledda zoomträffar: Planeras till våren 2022

Du hittar kurssidan här.


Reikisöndag på Instagram. Vissa söndagar skickar jag gratis reikiboost till dem som vill via Instagram Live. Följ @clouhalsa för att inte missa tillfället. Anmäl dig genom att kommentera och gilla inlägget på Instagram. Mer information står i inlägget på Instagram.


Kärleksnotiser

”Andrea balanserar energier och lossar på blockeringar med värme och intuition. Hon har stor känslighet och presenterar det hon hittar med integritet och känsla. Reiki kan fungera som katalysator eller release av saker du hållit inne eller inte tagit tag i eller sår som håller dig tillbaka.”

S.M.

”Jag har fått tarotläggning och medial vägledning vid två tillfällen av Andrea och det är svårt beskriva upplevelsen. Det har varit så rätt, så förlösande och tryggt. Jag rekommenderar alla att prova, även om man aldrig gjort sånt förut eller känner sig osäker, jag lovar att det kommer ge dig något unikt och speciellt! Tack Andrea, ses snart”

M.S

”Andrea är otroligt duktig och inkännande. Hon har lagt tarot, gjort reikibehandlingar och shamanska resor med mig och de har alla varit givande. Varje gång vi träffats har jag ny energi och nya insikter. Jag kommer definitivt fortsätta gå till Clou Hälsa!”

A.S

”Wow! Detta var inte min första reiki men däremot första med dig. Och på distans. Jag kände verkligen enormt mycket. Värme i hela kroppen, utom händerna som var iskalla. Muskelryckningar vid halsen. Och innan detta hade jag en GALEN huvudvärk (försöker bli av med mitt kaffedrickande) men nu är den som bortblåst. Tusen tack för det!”

E.C

”Tack kära Andrea. Jag ville tacka dig så mycket för det du gjorde för mig. Du har en talang och en sån gåva”

I.L

”Tusen tack!! Du var verkligen huvudet på spiken med allt. Jag kommer definitivt att återkomma med fler frågor.”

S.F

”Vilka varma händer! Håller du dem mot någonting? Fantastiskt skönt, jag borde gå till dig en gång i veckan. Det du säger och beskriver stämmer så bra in på mig”

M.S.

”Oj, ja det stämmer ju, du skrämmer mig. Tack för hjälpen, känner att en del klarnar nu”

A.S

”Jag känner mig omtumlad, oj, men på att bra sätt. Det var skönt”

E.K.

Detta var min första chakrabalansering av Andrea, har tidigare fått reikihealing som jag varit mycket nöjd med. Balanseringen upplevde jag som en lugn stund med massor av pirrningar och värme i kroppen och fick en väldigt bra återkoppling av Andrea efteråt. Tycker även att energierna stannar kvar en lång stund i kroppen och att jag har mått bra efteråt. Rekommenderar Andrea både till chakrabalansering och reikihealing.

H.A.