Reikibehandling på distans

Vad är reiki och hur kom jag i kontakt med det? Det kan du läsa mer om här.

Distansbehandling: Om du föredrar att få reiki skickat till dig medan du bekvämt är hemma och vilar i din egen soffa eller säng – då passar reiki på distans. Här nedanför berättar jag hur det går till.

Priser

575 kr (30 min)

750 kr (45 min)

900 kr (60 min)

Din session inkluderar en ljudfil som skickas till din mejl där du får en noggrann redogörelse på vad jag har gjort.

Boka tid


Hur går det till? Jag kopplar upp mig i ”väven” och skickar till dig. I bokningen (eller via mejl) beskriver du om det är något speciellt område jag ska fokusera på, annars räcker det med ditt hela namn. 

Det kan låta lustigt att tänka att det skickas på distans, men vi är alla ett (oneness) och är sammankopplade och därav kan vi skicka reiki utanför tid och rum. Reiki är inte bundet till någon speciellt tro, och man behöver faktiskt inte tro på det alls, det fungerar ändå. Det enda som behövs är att du godkänner att jag skickar till dig. Läs mer om vad reiki är här.

Bieffekter? Reiki är en ganska “snäll” metod och många upplever lugn och välmående efter en behandling. Reikin kan dock starta en utrensning hos dig. En del upplever som en “healingkris”. Det är skräp som behöver komma ut och kan visa sig som magont, att behöva springa på toa, att känna sig extra trött, humörsvängningar samt att dina symtom blir värre först innan de blir bättre. Var inte orolig, det går över på några dagar. Drick mycket vatten och kontakta mig gärna om du funderar något utrensningen.

Varför vill jag att du ber om behandling åt dig själv och inte åt någon annan? Dels handlar det ju om integritet, men framför är det ju inte alla människor som är redo att läka. En del personer finner en sorts trygghet i sina invanda mönster eller till och med sjukdomstillstånd. Som helare har jag ett ansvar för dem jag helar och att stötta dem under läkningsprocessen. Om du ber mig om healing ser jag det som att du själv vill läka och arbeta med dig själv.

Att tänka på under distansbehandlingen: Se till att du är på ett lugnt ställe där du inte kommer att bli störd under denna tid. Kanske känner du reikins effekt av värme och kyla fysiskt även på distans, eller känner du inte någonting alls? Det är väldigt olika. Oftast förstår man att det fått sin verkan när man efteråt känner en utresning – ont i magen, humörsvängningar, extra känslosam, trött, djupt avslappnad. Tänk på reiki inte är en mirakelmetod, att läkande kan ta tid och flera gånger samt ett eget inre arbete. Det är ingen ”quick fix”.


RECENSIONER

”Wow! Detta var inte min första reiki men däremot första med dig. Och på distans. Jag kände verkligen enormt mycket. Värme i hela kroppen, utom händerna som var iskalla. Muskelryckningar vid halsen. Och innan detta hade jag en GALEN huvudvärk (försöker bli av med mitt kaffedrickande) men nu är den som bortblåst. Tusen tack för det!”

Recension av E.C

Hej tack för upplevelsen. Mycket av det du sa stämmer in, kände mig kall under i stort sett hela sessionen.  Kände av huvudvärk och har varit förskyld i veckan med. Men denna gången kom många tankar upp och hoppade mellan  många olika, blev nästan lite förrvirrad.  Kände även att jag hoppade till, som en elektrisk chock gick genom hela kroppen. Jag  såg mycket gul/grönt. Mot slutet kännde jag som någon rörde mig på vänster handled. 
Efteråt kännde jag av lite vid hjärtat och huvudvärk men idag känner jag mig väldigt lugn och lättare i sinnet som ” något har släppt ”
Men är nöjd med behandlingen och kommer definitivt boka en ny tid snart 😊

Recension av H.A.

”Jag visste inte att jag så mycket behövde det, var skeptiskt på om det ens funkar, men herregud, det här måste jag fortsätta med. Känner ett inre lugn”

Recension av K.A.

Betalas via