Balansering

I denna behandling använder jag alla mina healingverktyg, både shamanska tekniker och reikitekniker för att gå igenom dina energicenter i kroppen som kallas chakran. Behandlingar går att göra på mottagningen eller på distans.

I vår energikropp har vi många chakran – på knän, händer och fötter exempelvis, men vi har några som kopplar ihop allt där mycket energi möts som man brukar kalla för våra huvudchakran. Dessa chakran binder samman alla våra nadis, som är som trådar eller meridianer av energi som bildar vårt energifält.

I en balansering går jag igenom dina sju huvudchakran, från roten till kronan på huvudet. Jag arbetar på att balansera dessa energicenter genom att lugna dem om de är överaktiva eller genom få igång flödet i dem om de är stagnerade. Målet är att få ett energiflöde genom hela din kropp. Är vi blockerade eller överaktiverade kan inte energin flöda jämnt och då mår vi dåligt fysiskt, psykiskt och själsligt.

Jag kan inte lova att det räcker med en session för att balansera allt, det beror på individen, hur mycket ”skräp” den samlat på sig och hur noga den håller efter. Det jag kan lova är att jag gör mitt bästa på din session och så mycket som möjligt.

Din session inkluderar en ljudfil som skickas till din mejl där du får en noggrann redogörelse på vad jag har gjort.

Vad är skillnaden mellan en balansering och en reikibehandling? I en reikibehandling arbetar jag intuitivt med reikin och våra guider. Jag arbetar där det är mest akut och där jag blir vägledd att vara. Jag hinner därför inte gå igenom alla huvudchakran vilket i sig inte är ett problem, men det kan finnas tillfällen då man ändå vill ha en ordentlig genomgång.

I en balansering arbetar jag metodiskt genom att börja i rotchakrat och jobba mig upp genom sakralchakrat, solar plexus, hjärtchakrat, halschakrat, tredje ögat och upp till kronan. Jag tar hjälp av mina guider även här och går igenom kroppen. Fokus är dock på dessa huvudchakran och att få flödet genom dessa. Jag rekommenderar dig att googla lite på chakran om du inte är så insatt i var de sitter och hur de kan påverka dig. I din session kommer jag att nämna vilka chakran som jag har balanserat och hur det kan yttra sig i ditt mående samt föreslå hur du kan hålla dessa igång så att de inte blockeras igen eller överaktiveras igen.

Vilket som passar dig, reikibehandling eller balansering, är individuellt. Har du redan gjort en del energiarbete och är ganska rensad kanske du föredrar en balansering för att hålla dig just balanserad. Det kan också vara tvärtom att du inte riktigt vad vad du behöver och att du vill att jag ska gå igenom dina chakran för att sen arbeta vidare mer specifikt genom en traditionell reikibehandling efter det.

Vill du läsa mer om mina reikibehandlingar kan du klicka här.

Pris Balansering Distans/Mottagning

900 kr inkl. moms (60 min)

Mottagningen ligger på S:t Olofsgatan 18.

Boka tid

Betalas enklast via Swish. Kortbetalning eller överföring kan också göras via paypal.me/clouhalsa.