Clous årshjul

En utbildning i shamansk energimedicin

Utbildningen tar sin början vid höstsolståndet, även kallat Modron, som infaller kring 21 september. Det är en bra tid för tacksamhet men också att lämna bakom sig det som inte längre fungerar. Sedan vandrar vi hela årshjulet igenom till nästa Modron.

Vill du får djupare kontakt med ditt inre? Är du redo att utforska ditt djup och transformera ditt liv? Clous årshjul är för dem som är villiga att möta sina rädslor på riktigt, rensa blockeringar och jobba med det som ligger förträngt och begravt. Följ med på en spännande och omtumlande resa där du kommer att få lära dig att läka tidigare liv, släktledshealing, hämta kraft och gåvor, husrensning, föra över själar till ljuset samt hämta hem själsdelar (soul retrieval) till dig själv och andra. Du kommer att träffa ditt team med guider och lära dig resa mellan de shamanska världarna. Att vandra den shamanska vägen är inget för ”the faint-hearted”.

Syftet med utbildningen är att på att tryggare och stadigare vis lära sig följa livets cykler. Oavsett om du står inför födelse, död, kärlek eller förlust kommer du ha verktyg att hantera varje skede. Traditionen jag har fått lära mig grundar sig i keltisk shamanism med en nordisk touch. Jag har gått i lära hos Helena Lundvik som i sin tur bland annat utbildat sig hos Warrior in the heart i Storbritannien. Utbildningen jag har utformat tar dessa tekniker och blandar med min egna gedigna erfarenhet.

Utbildningen är på ett år och du blir diplomerad shamanic practitioner efter att ha deltagit i alla träffar samt utfört tio dokumenterade elevbehandlingar efter utbildningens slut. Du blir inte shaman av att gå min utbildning, men du lär dig värdefulla shamanska tekniker som du kan hjälpa dig själv och andra med.

Som Howard Malpas sa: ”Get the Heart right and everything else follows. We know we have a Warrior in our Heart when we begin to seek for the truth that holds this world together and to walk a path of truth, service and love.”

Antal deltagare: Max 4 st.
Träffar: 9 st utspritt över året.
Förkunskap: Vana av meditation, gärna erfarenhet av att trumresa.
Investering: 24.900 kr (kan delbetalas under hela året, så gjorde jag).

Datum för träffarna:

2024

Lör 21 sept kl 10-17

Lör 2 nov kl 10-17

Lör 14 dec kl 10-17

2025

Lör 25 jan kl 10-17

Lör 22 mars kl 10-17

Lör 3 maj kl 10-17

Lör 14 juni kl 10-17

Lör 9 aug kl 10-17

Lör 20 sept kl 10-17

Ansökan skickas via mejl till info@clouhalsa.se.  Beskriv varför du vill och behöver gå årshjulet. Jag återkommer om du fått en plats och då betalar du in anmälningsavgiften (1000kr) som dras av kursavgiften sedan.