Balansering

I denna behandling använder jag alla mina healingverktyg, både shamanska tekniker och reikitekniker för att gå igenom dina energicenter i kroppen som kallas chakran. Behandlingar går att göra på mottagningen eller på distans.

I vår energikropp har vi många chakran – på knän, händer och fötter exempelvis, men vi har några som kopplar ihop allt där mycket energi möts som man brukar kalla för våra huvudchakran. Dessa chakran binder samman alla våra nadis, som är som trådar eller meridianer av energi som bildar vårt energifält.

I en balansering går jag igenom dina sju huvudchakran, från roten till kronan på huvudet. Jag arbetar på att balansera dessa energicenter genom att lugna dem om de är överaktiva eller genom få igång flödet i dem om de är stagnerade. Målet är att få ett energiflöde genom hela din kropp. Är vi blockerade eller överaktiverade kan inte energin flöda jämnt och då mår vi dåligt fysiskt, psykiskt och själsligt.

I cannot promise that one session is enough to balance everything, it all depends on the individual and on how much blockages he or she has, and how he or she keeps himself/herself cleansed. What I can promise is that I will try my best and do as much possible during your session.

Your session includes a sound recording of the session which is sent to your email.

Vad är skillnaden mellan en balansering och en reikibehandling? During a regular reiki session I work intuitively with the reiki energy and our guides. I treat the areas that are most in need of care and focus on what needs my attention at the moment. This means I don't have time to go through all your main chakras. This is not a problem per say, but at times one might want to have a check at all chakras.

I en balansering arbetar jag metodiskt genom att börja i rotchakrat och jobba mig upp genom sakralchakrat, solar plexus, hjärtchakrat, halschakrat, tredje ögat och upp till kronan. Jag tar hjälp av mina guider även här och går igenom kroppen. Fokus är dock på dessa huvudchakran och att få flödet genom dessa. Jag rekommenderar dig att googla lite på chakran om du inte är så insatt i var de sitter och hur de kan påverka dig. I din session kommer jag att nämna vilka chakran som jag har balanserat och hur det kan yttra sig i ditt mående samt föreslå hur du kan hålla dessa igång så att de inte blockeras igen eller överaktiveras igen.

Vilket som passar dig, reikibehandling eller balansering, är individuellt. Har du redan gjort en del energiarbete och är ganska rensad kanske du föredrar en balansering för att hålla dig just balanserad. Det kan också vara tvärtom att du inte riktigt vad vad du behöver och att du vill att jag ska gå igenom dina chakran för att sen arbeta vidare mer specifikt genom en traditionell reikibehandling efter det.

Wish to learn more about my reiki treatments? Click here.

Price Balansering Distans/Mottagning

900 kr inkl. moms (60 min)

Mottagningen ligger på S:t Olofsgatan 18.

Boka tid

Betalas enklast via Swish. Kortbetalning eller överföring kan också göras via paypal.me/clouhalsa.